EmailTwitterFacebookLinkedIn

Contact

Heb je vragen over een vacature? Neem contact op met de contactpersoon van de vacature. Mocht hier geen contactpersoon staan dan kun je contact opnemen met onze recruitment afdeling via 072 - 5670400

 

FAQ - Veelgestelde vragen

Wat is de snelste manier om te solliciteren bij Gomes Noord-Holland B.V.?

De snelste manier om bij ons te solliciteren is online. Wanneer je de vacature van je keuze opent kun je via de knop 'solliciteren' op het aanmeldformulier je gegevens invullen en je cv en motivatiebrief toevoegen. De sollicitatie komt direct terecht bij de afdeling Human Resources en de verantwoordelijke voor deze vacature.


Ik wil graag een telefonische toelichting geven op mijn sollicitatie. Waar vind ik het telefoonnummer?

Voor vragen over een sollicitatie kun je contact opnemen met de afdeling Human Resources, via telefoonnummer 072 - 5670400 . 


Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?

We streven ernaar om binnen drie weken te reageren op je sollicitatie. Als je wordt afgewezen, krijg je hiervan per e-mail bericht.


Hebben jullie ook stageplaatsen?

Wij willen graag investeren in de jonge generatie studenten/ scholieren. Daarom hebben wij binnen onze organisatie voor verschillende opleidingen het hele jaar door stageplaatsen beschikbaar. Kijk bij onze vacatures voor de actuele stageplaatsen of stuur een open sollicitatie. Geef hierin aan welke opleiding je volgt, op welke afdeling/ vestiging je de stage wilt lopen en voor welke periode. Wij zullen dan binnen onze organisatie kijken of er een stageplaats beschikbaar is. Meer informatie over de opleidingen? Klik dan hier
 

Bieden jullie ook opleidingen aan?

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze medewerkers blijven leren en hun kennis up-to-date blijft. Mercedes-Benz stelt hoge eisen aan het opleidingsniveau van onze medewerkers. Zij schrijven functiegerichte vaktrainingen voor waardoor je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Voor veel van onze functies neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma. Voor meer informatie over opleidingen, klik dan hier

Ik wil graag een open sollicitatie sturen, hoe kan ik dit doen

Ook een open sollicitatie verstuur je gemakkelijk online. Onder het kopje vacatures vind je open sollicitatie, wanneer je deze opent kun je via de knop 'Solliciteren', je gegevens invullen en je cv en motivatiebrief uploaden. Geef in je motivatiebrief aan voor welke functie je in aanmerking wilt komen.  De sollicitatie komt direct terecht bij de afdeling Human Resources en de verantwoordelijke voor deze vacature. 
 

 

Welke gegevens kan ik met mijn sollicitatie meesturen?

Stuur in ieder geval je cv en motivatiebrief mee. Deze kun je online meesturen met je sollicitatie. Geef in je motivatiebrief aan voor welke functie en op welke vestiging je wenst te solliciteren. 

 

Welke criteria zijn belangrijk voor Gomes Noord-Holland B.V.?

In onze vacatures staan de criteria vermeld waar wij op selecteren. Wij zoeken collega’s die gedreven zijn, passie voor hun vak hebben en onze klanten op nummer 1 zetten. 

 

Nemen jullie ook leerlingen van de beroepsbegeleidende leerweg aan?

Omdat Gomes zich wil onderscheiden en in de toekomst ook de beste wil blijven, investeren wij ook in het opleiden van leerlingen die het vak in de praktijk willen leren. Op al onze vestigingen hebben wij daarom een aantal leerlingfuncties beschikbaar. Kijk bij onze vacatures voor de actuele leerplaatsen of stuur een open sollicitatie. Wij zullen dan binnen onze organisatie kijken of er een functie beschikbaar is. Voor meer informatie over opleidingen, klik dan hier

 

 

Welke arbeidsvoorwaarden kan ik verwachten als ik bij jullie kom werken?

Onze medewerkers vallen onder de cao Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf (Bovag). Voor de laatste versie van de cao kun je kijken op de website van de Bovag (www.bovag.nl).