EmailTwitterFacebookLinkedIn

Ervaren Bedrijfsautotechnicus Trucks 

Ben jij onze nieuwe enthousiaste en ervaren monteur die nauwkeurig te werk gaat? Heb je ervaring met bedrijfswagens en trucks? Dan verwelkomen wij jou graag bij Gomes!

Bedrijfsprofiel:
Wij zijn Gomes, een prachtig familiebedrijf! Professioneel, maar ook informeel. Nuchter, maar ook heel enthousiast en gedreven. Allemaal hebben wij één doel, één passie. Namelijk de beste keuze zijn voor uw mobiliteitsvraagstuk, of dat nu gaat om een personenauto, bestelwagen of truck van het merk Mercedes-Benz. Als premium merk is Mercedes-Benz een van de leiders in (technologische) ontwikkelingen binnen de Automotive. Loop jij ook warm voor innovatie samen met Mercedes-Benz? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gomes Noord-Holland is dé Mercedes-Benz, Smart en Fuso dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks met een verzorgingsgebied van Texel tot en met Hillegom. Wij zijn dé partner voor alle mobiliteitsvragen voor verkoop en werkplaatsen, met totaaloplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Anno 2021 staan wij met 11 vestigingen en meer dan 450 gepassioneerde en betrokken medewerkers paraat, om te streven naar een efficiënte, duurzame en toekomstgerichte organisatie die levenslang de mobiliteitsbehoefte van de klant vervult.

Functieomschrijving:
Werken in de After Sales is jouw passie. Een echte technicus, dat ben jij! Het sleutelen zit in je bloed en samen met het team van collega’s ga je voor volle klanttevredenheid. Je bezit de eigenschap om efficiency en kwaliteitsbewaking goed samen te laten gaan. Voor jou zit de uitdaging altijd in het vinden van de juiste oplossing voor onze klanten. Met zorg en perfectie repareer en onderhoud je de trucks van onze klanten. Wij zoeken iemand van jouw kaliber, die onze klanten op nummer 1 zet. Daarbij hoort dat je in deze functie onregelmatige diensten, zoals nachten en weekenden draait. Zie jij jezelf al bij ons in de werkplaats staan?

Nog niet in het bezit van je APK papieren? Doorleren tot Technisch Specialist? Wij helpen je graag om jouw ambities waar te maken!

Functie-eisen:

 • Kennis en ervaring:
 • een afgeronde opleiding tot 1e Bedrijfsautotechnicus;
 • ervaring met het onderhouden van trucks;
 • meerdere jaren werkervaring in een zelfde functie;
 • Beschikt over APK 1 en 2 
 • Rijbewijs B en C. 

Persoonlijkheid:

 • flexibele werkhouding;
 • sterke persoonlijke drive;
 • oplossend vermogen;
 • klantgericht;
 • accuraat;
 • communicatief vaardig; 
 • teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden:
Een uitdagende en fulltime functie. Gomes biedt goede arbeidsvoorwaarden met daarnaast een marktconform salaris. Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer. Onze medewerkers worden systematisch geschoold bij Mercedes-Benz Global Training Nederland.


Solliciteren:
Heb je interesse in deze uitdagende en fulltime functie? Wij verheugen ons op je sollicitatie!De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Erik Kleiboer, Vestigingsmanager Zaandam op 075 6554415.

Er wordt bij ons op kantoor rekening gehouden met de corona maatregelen.

Locatie werkzaamheden:
Zaandam

 

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie